STOCKHOLMSSKOLAN DELUXE
HÖSTTERMINEN 2019

Är du lack på alla orättvisor i samhället? Drömmer du om att bli konstnär? Eller är du kanske bara nyfiken på vad konst är? Då ska du komma till Stockholmsskolan Deluxe!
 


Stockholmsskolan Deluxe är ett samarbete mellan Konstfrämjandet Stockholm och Birkagårdens folkhögskola och är en gratis konstkurs för dig som är mellan 18-25 år som inte gått på konstskola tidigare. Här får du:

* Träffa spännande konstnärer

* Bli coachad att nå dina mål

* Lär känna andra med samma intresse

Kursen äger rum på onsdagskvällar och innehåller både eget skapande och inspirerande möten med gästlärare. Vi besöker olika platser i Stockholm, bland annat museum och teatrar. Där träffar vi grymma inspirerande gäster och har spännande samtal och workshops. Det är gratis och man anmäler sig en termin i taget. Höstens termin startar i slutet av september. Du kan redan nu anmäla dig här, längst ned på sidan!
 

Vem kan vara med?

Om du är mellan 18–25 år och och inte gått någon eftergymnasial konstutbildning, kan du vara med i Stockholmsskolan Deluxe.

 

Vilka jobbar med Stockholmsskolan Deluxe?

Stockholmsskolan Deluxe leds av Isabel Rozada och George Chamoun.

Isabel är konstnär och pedagog med en examen från konstuniversitetet i Montevideo (Uruguay), och arbetar även på kulturhuset Aggregat i Hallonbergen. Hon utbildad främst inom måleri och skulptur, men gillar även streetart och performancekonst. Hon kan även tatuera och bygga hus!

George Chamoun är fritidsledare, klubbarrangör och DJ med en masterexamen i smyckesdesign från Konstfack. Förutom Stockholmsskolan jobbar han med RFSL Newcomers Youth och som producent på Botkyrka Konsthall. Han har också regisserat musikvideos, arbetat med grafisk formgivning och även fått en instavideo like:ad av Rihanna!

Utöver ledarna får du träffa en rad spännande konstnärer och andra kreatörer. Vi har bland annat haft Athena Farrokzhad, Samuel Girma, Ester-Martin Bergsmark och Shirley Harthey Ubilla som gästlärare.


Hur anmäler man sig?

Anmäl dig till SSDX genom att fylla i formuläret här nedanför! Du kommer få bekräftelsemejl inom kort. Om du har frågor kan du kontakta George (george.chamoun@birkagarden.fhsk.se) eller Isabel (isabel.rozada@birkagarden.fhsk.se).

OBS! Anmälan gäller höstterminen 2019 (startar i slutet av september).

 
* indicates required
ÅÅÅÅMMDD-NNNN
Om du vill bli kallad t ex hen, hon eller han.
Utbildningsbakgrund: 1) Ej grundskolekompetens 2) Grundskolekompetens 3) Grundskolekompetens samt påbörjad/avbruten/ej fullgjord gymnasieutbildning 4) Allmän behörighet genom fullgjord 2-årig gymnasieutbildning 5) Grundläggande behörighet genom fullgjord
Email Marketing Powered by Mailchimp