STOCKHOLMSSKOLAN DELUXE
VÅRTERMINEN 2020


OBS!
ANMÄLAN TILL VÅRTERMINEN 2020 ÄR NU STÄNGD.
TACK FÖR INTRESSET!


Är du lack på alla orättvisor i samhället? Drömmer du om att bli konstnär? Eller är du kanske bara nyfiken på vad konst är? Då ska du komma till Stockholmsskolan Deluxe!


Stockholmsskolan Deluxe är ett samarbete mellan Konstfrämjandet Stockholm och Birkagårdens folkhögskola och är en gratis konstkurs för dig som är mellan 18-25 år som inte gått på konstskola tidigare. Här får du:

* Träffa spännande konstnärer

* Bli coachad att nå dina mål

* Lär känna andra med samma intresse

Kursen äger rum på onsdagskvällar och innehåller både eget skapande och inspirerande möten med gästlärare. Vi besöker olika platser i Stockholm, bland annat museum och teatrar. Där träffar vi grymma inspirerande gäster och har spännande samtal och workshops. Det är gratis och man anmäler sig en termin i taget. Vårterminen startar den 29:e januari. Du kan redan nu anmäla dig här, längst ned på sidan!
 

Vem kan vara med?

Om du är mellan 18–25 år och och inte gått någon eftergymnasial konstutbildning, kan du vara med i Stockholmsskolan Deluxe.

 

Vilka jobbar med Stockholmsskolan Deluxe?

Stockholmsskolan Deluxe leds av Nachla Libre och George Chamoun.

Nachla Libre är en konstnär, poet och creative director som var med och grundade och drev Revolution Poetry, en rörelse som stärkte spoken word-scenen mellan 2009-2019. Hon är en pionjär i konstformen spoken word i Sverige. Nachla har examen i Internationella relationer från Stockholms universitet och är nyexaminerad från programmet i Fri konst på Konstfack. 

George Chamoun är fritidsledare, klubbarrangör och DJ med en masterexamen i smyckesdesign från Konstfack. Förutom Stockholmsskolan jobbar han med RFSL Newcomers Youth, som producent på Botkyrka Konsthall och arrangerar dragfestivalen STOCKWIG under Stockholm Pride.

Utöver ledarna får du träffa en rad spännande konstnärer och andra kreatörer. Vi har bland annat haft Athena Farrokzhad, Samuel Girma, Eli Levén och Shirley Harthey Ubilla som gästlärare.


Hur anmäler man sig?

Anmäl dig till SSDX genom att fylla i formuläret här nedanför! Du kommer få bekräftelsemejl inom kort. Om du har frågor kan du kontakta George (george.chamoun@birkagarden.fhsk.se).

OBS! Anmälan gäller vårterminen 2020 (startar den 29:e januari).

 

* indicates required
ÅÅÅÅMMDD-NNNN
Om du vill bli kallad t ex hen, hon eller han.
Utbildningsbakgrund: 1) Ej grundskolekompetens 2) Grundskolekompetens 3) Grundskolekompetens samt påbörjad/avbruten/ej fullgjord gymnasieutbildning 4) Allmän behörighet genom fullgjord 2-årig gymnasieutbildning 5) Grundläggande behörighet genom fullgjord
Email Marketing Powered by Mailchimp